2012. június 4., hétfő

Harley-Davidson Open Road Fest 2012


2012. június 6-10-ig kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb szezonnyitó motoros és zenei fesztiválja, most már 13. alkalommal Alsóörsön, az Európa Kempingben. 1999 óta minden évben érkeznek hazai és külföldi motorosok a kora-nyári fesztiválra, hiszen ez az első nagyszabású kétkerekű fesztivál, amely megnyitja a balatoni nyarat.



Természetesen a Harley-Davidson Open Road Fest bővelkedik motoros programokban, de ez a rendezvény már nem csak a kemény mocis rockereknek szól.  A különleges zenei paletta, a több, mint 35 hazai és külföldi zenekar, több ezer nem motorral érkező fesztiválozót vonz. Fellép aNazarethThe Sweet, a Tankcsapda, az EddaGanxsta Zolee és a Kartel, a Magna Cum Laude, de ott lesz még Nagy Feró, a Blues Company, a Balkán FanatikPaddy & The Rats,Deák Bill Gyula és még sokan mások. Az biztos, hogy aki zenei csemegékre vágyik, öt napon át, már délután 3 órától megkaphatja egészen hajnalig az adagját. Aki nagyon ügyes, talán mégDévényi Tibi Bácsi pöttyös labdáját is elkaphatja majd.

Vezetett túrák
A Harley-Davidson Open Road Fest szervezői gondoltak azokra is, akiknek a rendezvény alatt is ég a fenekük és megjáratnák egy kicsit a mocijukat. Szerdán egy 110 km-es túra van beszervezve Badacsonytomajig, csütörtökön a Bakonyig lehet majd elgurulni, pénteken pedig Poker Run túrával készülnek a rendezők.

Újdonságok
2012 az Olimpia éve, ezért a szervezők arra gondoltak, hogy idén először megrendezik a klubok és a Chapterek Bajnokságát, ahol különböző ügyességi feladatokat kell majd teljesíteniük az arra vállalkozóknak.
Újdonságnak számít idén a Városok Túrája is. A motorosok egyébként sem ritkán járnak egyedül, de ha még így is kevesen lennének, 22 hazai városban van lehetőség összezördülésre és onnan csapatokban zarándokolhatnak el egészen Alsóörsig, ahol aztán 20% kedvezményt kapnak a helyszínen a jegyek árából.  Csupán annyit kell tenni, hogy megjelennek az előre megadott időpontokban a helyszíneken és átszelik az országot.

Harley-Davidson Open Road Fest még számos színes programmal várja az odalátogatókat, hiszen lesz még retro motor bemutató, látványos kaszkadőr-bemutatók, helikopteres sétarepülés és balatoni sétahajózás is. Természetesen az igazi nagy durranás a szombati felvonulás sem maradhat ki a programból. Idén két SOS Gyermekfalu (Sé és Battonya) gyermekei látogatnak el a fesztiválra, ahol megnézhetik a Megasztárosok koncertjeit és közösen motorozhatnak a szervezőkkel.
„Mindegy, mivel érkezel, a lényeg, hogy ott legyél! Mindenkiben van egy kis Harley”, tehát aki csak tud, menjen el, mert azt megbánni senki se fogja! Ha mégsem tudtok, hallgassátok a Class FM műsorát, mert a rádió idén is folyamatosan közvetíteni fog az eseményről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése