2012. június 14., csütörtök

Balaton Bike Fest 2012

Ha unod a négy kereket, válts két kerékre! Akár ez is lehetne a mottója a Balaton Bike Fest-nek, ami idén június 15.-én, pénteken veszi kezdetét és 17.-én, vasárnap ér véget. A helyszín a gyönyörű Balatonfüred, ahol a sportosabbakat ötféle versennyel várják, melyeken összemérhetik kitartásukat és ügyességüket. Ilyen megmérettetés többek közt a Gösser Triál, a G-Híd Tereptriatlon, valamint a Bianchi - Országúti menet.

A kevésbé edzetteket és azokat, akikben nem lobog annyira a versenyszellem, különböző túrákra invitálják. Annak se kell aggódnia, aki esetleg már évek óta nem mozdult ki a lakásból, irodából, hiszen válogathat a nehézségi szintek között. Nem kell élsportolónak lenned ahhoz, hogy a biciklin ülve élvezd a Balaton-felvidék szépségeit. Nevezz be a BikeLine Travel Balaton kerülő túrák illetve a Skoda Csillagtúrák valamelyikére.

A rendezvényt az teszi még érdekesebbé, hogy idén harmadszor került be egyik versenyük, a Dirt, a Freeride Mountainbike World Tour állomásai közé, így a világ legjobbjait is láthatjuk tekerni.



Azok se fognak unatkozni, akik most otthon hagyják a bringát, a szervezők rájuk is gondolva Bike Expo-t és biciklis felvonulást szerveznek. A Rider’s Party-n pedig a bulizni, táncolni vágyókat várják nagy szeretettel.













A gyerekek a fesztiválokról elmaradhatatlan, színes ugrálóvárban tölthetik az idejüket, aztán jöhet a Bringasuli, ahol elsajátíthatják a biztonságos közlekedés mikéntjét. A programok közti időben zenei fellépők várják a színpad elé a látogatókat.





Aki csak megteheti, edződjön egy kicsit, kapja föl a bicajt és irány a mesés Füred!


Bakos Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése